Domus

Domus on tehokas ja helppokäyttöinen kiinteistöhallinnon kokonaisratkaisu

Domuksen käyttäjämäärät ovat kasvaneet tasaisesti, ja nykyisin Domusta käyttääkin jo noin 300 isännöitsijätoimistoa Suomessa. Tämä vastaa yli 40 %:n markkinaosuutta isännöitsijätoimistoissa. Domuksen tuotekehitys ja tukipalvelut tuotetaan Suomessa. Myös kaikki palvelimemme sijaitsevat Suomessa. 

Domus on integroitu kokonaisratkaisu, jossa kaikki ohjelmaosat on kehitetty Tietoajassa. Näin on saatu aikaiseksi laaja-alainen kiinteistöhallinnon kokonaisratkaisu. Käyttöönotto voi alkaa Domuksen peruskokoonpanosta, joka sisältää kaiken oleellisen selkeänä ja helppokäyttöisenä kokonaisuutena.

Domuksen laajennusmahdollisuudet ovat varsin kattavat. Sähköinen taloushallinto valitaan kokoonpanoon mukaan usein heti kun Domusta ollaan asentamassa asiakkaalle tuotantokäyttöön. Edut sähköiselle taloushallinnolle ja toimintojen automatisoinnille ovat niin ilmeiset.

Myös sähköisen viestinnän ratkaisut ovat tänä päivänä jo useimmilla käytössä. Esimerkiksi taloyhtiökohtaiset sivut, joihin saadaan tietoja välittymään suoraan isännöintijärjestelmästä, on koettu tärkeänä osana viestinnän kokonaisuutta. 

Tehtävienhallinnalla ja toiminnanohjauksella on tärkeä rooli, kun halutaan pitää langat käsissä työtilausten, vikailmoitusten sekä tehtäväpyyntöjen osalta. 

Domuksen selkeä ja johdonmukainen käyttöliittymä tehostaa jokapäiväistä käyttöä. Kun kaikki toimii samassa ohjelmassa, niin toiminnasta muodostuu tehokasta, kun samoja tietoja ei tarvitse käsitellä useassa eri ohjelmassa. Domuksessa on huomioitu entistä laajemmin myös liikkuvan työn asettamat vaatimukset.