Etäkurssit

Virtuaalikoulutus/etäkurssit

Virtuaalinen etäkoulutus soveltuu erinomaisesti täydentämään asiakkaalla tapahtuvaa laajempaa koulutusta tai kurssia. Virtuaalikoulutus soveltuu hyvin myös pienempien asiakokonaisuuksien kouluttamiseen.

Virtuaalikoulutus räätälöidään aina asiakkaan tarpeen mukaiseksi. Käsiteltäviä aiheita voi olla useita, tai vaihtoehtoisesti koulutusjaksot voivat olla lyhyitä ja tiiviitä keskittyen vain tiettyyn asiakokonaisuuteen kerrallaan. Koulutuksen kesto riippuu käsiteltävistä aiheista.

Koulutettavat näkevät kouluttajan työaseman näytön omalla työasemallaan sekä kuulevat kouluttajan äänen oman työaseman kaiuttimien välityksellä. Koulutettavat voivat myös esittää kysymyksiä yms. kommentoida oman työaseman mikrofonin välityksellä. Näkymää voidaan haluttaessa vaihtaa kouluttajan koneen näkymästä koulutettavan koneen näkymään.

Esimerkkejä virtuaalisista etäkursseista:

Vastikerahoituslaskelma, kesto noin 1 h

Koulutuksessa käydään läpi vastikerahoituslaskelman laatiminen Domuksella sekä muokkaus ja tulostus Raporttieditorissa.

Raporttieditorin käyttö, kesto noin 1 h

Tutustutaan Domuksen Raporttieditorin käyttöön, käydään läpi raporttien ajo ja muokkaus Raporttieditorissa sekä Raporttieditorin toiminnot.

Toimintakertomuksen laatiminen Domuksella, kesto noin 1 h

Harjoitellaan toimintakertomuksen laatimista hyödyntäen Domuksen Tasekirja-ohjelmaa.

Lainaosuuslaskennan käyttöönotto, kesto noin 2 h

Käydään läpi lainaosuuslaskennan toiminnot, lainojen perustaminen ohjelmaan sekä laskelmien tulostaminen.

Domuksen käyttöönotto, etäkurssin kesto noin 2 h

Koulutuksessa käydään läpi käyttöönoton kannalta oleellisia perusasioita, kuten kiinteistötiedot, huoneistotiedot, osakas- ja vuokralaistiedot, maksulajit ja -perusteet, tilikartat ja raporttimallit sekä postitukseen vaikuttavat määrittelyt. Koulutus antaa uudelle käyttäjälle valmiudet tallentaa perustiedot järjestelmään tai tarkastaa ja täydentää perustiedot konversion jälkeen. 

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan kurssi juuri teidän yrityksellenne sopivaksi. Etäkurssit voidaan yleensä suunnitella varsin lyhyelläkin varoitusajalla. Etäkoulutus on tehokasta täsmäkoulutusta ja myös varsin edullista. Kysy lisää Tietoajasta!