Domus ottaa uuden kehitysaskeleen yrityskaupan myötä

Kehitämme vahvaa tulevaisuutta asiakkaidemme kanssa. Viimeisen vuoden kuluessa olemme tehneet useita ohjelmistopäivityksiä ja asiakkaidemme kilpailukykyä parantavia uudistuksia. Tietoajan liikevaihto on kasvanut erittäin vahvasti päättyneellä tilikaudella, ja kasvumme on mahdollistanut uusia rekrytointeja tuotekehitykseen ja investointeja yhteiseen tulevaisuuteemme. Tällä tiellä aiomme myös jatkaa.

Varmistaaksemme tulevaisuudessa vahvan ja entistäkin laaja-alaisemman tuotekehityksen Tietoaika Oy on liittynyt 31.3.2021 osakekannan kaupalla osaksi Confirma Software -konsernia, jossa Tietoaika jatkaa itsenäisenä tytäryhtiönä. Koko henkilöstö jatkaa luonnollisesti aiemmissa tehtävissään, lisäksi olemme avanneet haun kahteen uuteen tehtävään täydentääksemme jälleen joukkuettamme.

Asiakkaidemme näkökulmasta mikään ei muutu. Liittyminen tarkoittaa kuitenkin lisää tuotekehi­tysvoimaa sekä entistä laajempaa tuote- ja palveluvalikoimaa. Confirma Softwaren pohjoismaisessa yrityskokonaisuudessa on ratkaisuina tarjolla mm. verkkokauppa- ja maksamisen ratkaisuja, ulkoistettua taloutta, perintäpalveluita, edistyksellisiä CRM- ja laskutuksen palveluita sekä palkanlaskennan ja raportoinnin ratkaisuja. Edellä olevia palveluita tarjoavat yritykset sijaitsevat mm. Vaasassa, Seinäjoella, Turussa, Forssassa, Joensuussa ja Kuopiossa.

Niclas Lundell, Confirma Softwaren kehitysjohtaja ja konsernin vaasalaisen tytäryritys DL Softwaren perustaja: ”Olen todella iloinen saadessamme Domuksen yhdeksi osaksi kokonaisuuttamme. Olemme olleet vaikuttuneita Domus-joukkueen sitoutuneisuudesta isännöintiasiakkuuksiin, henkilöstöön ja liiketoiminnan vahvaan kehittämiseen. Confirma Software on kaikissa yrityksissään halunnut mahdollistaa toimintojen vahvan kehittämisen ja kasvattamisen. Haluamme todella panostaa isännöintiliiketoimintaan ja Tietoajan tiimi Jussin johdolla johtaa tätä kehittämistä jatkossakin.”

Tietoajan liiketoiminta on historiallisen kovassa kasvussa. Mihin tarvitaan kumppaneita juuri nyt?

Toimitusjohtaja Jussi Taulu, Tietoaika Oy: ”Intohimonamme tarjota paras isännöintijärjestelmä asiakkaillemme kaikkina aikoina. Meihin on tehnyt hyvin positiivisen vaikutuksen Niclaksen ja kumppaneiden äärimmäisen vahva asenne tulevaisuuden rakentamiseen sekä konkreettiset yhteistyön hyödyt. Confirma Softwaren palveluissa on jo nykyisellään niin monta osa-aluetta, jotka tulevat hyödyttämään isännöintiasiakkaitamme ja meitä jo hyvin lyhyellä aikavälillä. Lisäksi isossa kokonaisuudessa pystytään eri tavalla hyödyntämään vaikkapa robotiikkaa, tekoälyä tai avata kokonaan uusia asiakkaitamme hyödyttäviä kumppanuuksia”.

Kiinnostuitko? Kysy meiltä lisää!

Ota yhteyttä