Haussa Team Lead tuotekehitykseemme

Haluaisitko olla vaikuttamassa työlläsi satojen isännöintitoimistojen ja lähes miljoonan suomalaisen arkeen? Miltä kuulostaisi juuri sopivankokoinen työyhteisö vahvassa ja vakaan toimialan ohjelmistoyrityksessä, jossa pääset laajasti vaikuttamaan teknisiin ratkaisuihin, kehittämään osaamistasi monipuolisissa tehtävissä ja kädenjäljelläsi on aidosti merkitys kokonaisen toimialan tekemiseen?

Tietoaika Oy:n Domus-isännöintijärjestelmää käyttää n. kolmannes kaikista suomalaisista isännöintialan yrityksistä. Joukkueemme koostuu 16 osaajasta, joista puolet työskentelee tuotekehityksessä. Liiketoimintamme on vakaata, kannattavaa ja vahvassa kasvussa muun muassa uusien palveluratkaisujemme myötä.

Olemme osa Confirma Software -konsernia, mikä mahdollistaa paitsi mielenkiintoiset, uudet asiakasratkaisut mutta myös luo uusia mahdollisuuksia omaan urakehitykseen.

Toimintamme nyt kasvaessa etsimme Team Leadia luotsaamaan tuotekehityksemme tekemistä ja osaltaan mahdollistamaan huikeiden tuotekehitysammattilaistemme tehokkaan työskentelyn.

 

Tehtävästä


Toimit joukkueemme lisäksi myös tiiviissä yhteydessä asiakasrajapintaan kehitysprojekteissa. Joukkomme koostuu erinomaisen kovista teknisistä osaajista, emmekä odota sinun olevan teknisesti paras syväosaaja.

Ohjelmistoyrityksen projektien tavoitteellinen, ihmiset edellä, liidaaminen on sinun vahvuutesi ja vastaat siitä, että hankkeet ja niihin liittyvät tekemiset edistyvät suunnitellusti.

Näet aina kokonaistilanteen, mutta samalla olet valmis laittamaan itsesi likoon juuri siinä tehtävässä, mitä joukkueen onnistuminen kulloinkin edellyttää.

Olet tavoitteellinen, suunnitelmallinen, systemaattinen ja ihmisen kohtaamisen taidot ovat vahvuutesi. Tiedostat, että vahva yhtenäinen joukkue pystyy mihin vain, hyvänä tyyppinä osaltasi luot hyvää tekemisen fiilistä ympärillesi. Priorisointi on sinulle tuttua.

Korkeakoulututkinto katsotaan eduksi, mutta meillä ihminen ja tekeminen ovat aina titteleitä arvokkaampia. Toimit tietyissä asioissa toimitusjohtajan varahenkilönä ja olet teknologisen johtoryhmämme jäsen.

Pääset myös itse vaikuttamaan toimenkuvan muotoutumiseen ja positio tarjoaakin sinulle paljon mielenkiintoisia mahdollisuuksia!

Pääasiallisena työskentelykielenämme on suomi, konsernimme työskentelykieli on englanti.

 

Mitä tarjoamme Sinulle?


Matalan ja joustavan organisaation lisäksi tarjoamme Sinulle ehkäpä parhaan työyhteisön, jossa olet työskennellyt, merkittävät vaikuttamisen ja kehittymisen mahdollisuudet sekä kilpailukykyiset edut. Toimistomme sijaitsee Turussa, mutta työskentelemme myös etänä.

Meillä kaverista pidetään huolta kaikkina aikoina, töitä tehdään kovasti, mutta aina pilke silmäkulmassa. Toivottavasti kiinnostuit ja haluat kuulla lisää!

Meidän huoneistotieto.fi-palveluun pääset tutustumaan tästä linkistä​.

Hae tehtävää 31.3 mennessä Confirma Softwaren rekrytointisivulla.

Kiinnostuitko? Kysy meiltä lisää!

Ota yhteyttä