Elokuun Domus aamiaistilaisuudet

Järjestämme Domus aamiaistilaisuuksia elokuussa Tampereella, Turussa, Vantaalla, Oulussa ja Jyväskylässä. Tilaisuudet ovat tarkoitettu sekä Domusta käyttäville että Domuksesta kiinnostuneille isännöintiyrityksille. 

Digitalisaatio haastaa kyseenalaistamaan olemassa olevat toimintatavat ja luomaan ne uudelleen, entistä toimivammiksi ja joustavammiksi. Domus aamiaistilaisuuksissa käymme läpi digitalisaation mahdollisuuksia sidosryhmäviestinnässä sekä tehtävienhallinnassa isännöintitoimialalla. Sähköisen viestinnän sekä tehtävienhallinnan ratkaisut voivat olla osa Domuksen kiinteistöhallinnon kokonaisratkaisua, mikä mahdollistaa merkittävän työajan ja kustannusten säästöä ja luo samalla entistä tehokkaampia menettelytapoja. Viestinnän tulee olla oikea-aikaista ja tavoittaa kohderyhmänsä eri viestintäkanavien kautta. Tilaisuuksissa kerromme myös Domuksen viimeisimmät kuulumiset, tutustumme pilvipalvelujen käyttöön eri päätelaitteilla sekä mobiilikäyttöisiin sovelluksiin. Esittelemme, miten huoneistojen pohjapiirustuksia on mahdollista monipuolisesti hyödyntää Domuksen pilvipalvelussa. Lisäksi kerromme miten porraskäytävänäytöt voivat olla osana Domuksen asukasviestintää. 

Ajankohdat ja paikkakunnat:

  • 23.8.2016  Solo Sokos Hotel Torni, Tampere
  • 24.8.2016  Radisson Blu Hotel Marina Palace, Turku
  • 25.8.2016  Break Sokos Hotel Flamingo, Vantaa
  • 30.8.2016  Original Sokos Hotel Arina, Oulu
  • 31.8.2016  Original Sokos Hotel Alexandra, Jyväskylä 

Tilaisuuksien pituudet ovat noin 2 tuntia ja ne alkavat klo 8:30 kabinettiaamiaisella. Tilaisuudet ovat maksuttomia. Ilmoittaudu mukaan, vahvistamme ilmoittautumiset ilmoittautumisen yhteydessä annettuun sähköpostiin. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Tilaisuuksiin mahtuu mukaan noin 50 henkilöä/paikkakunta.

 

Ilmoittaudu tästä!