Domus Portaali - uusi viestintä- ja tietokanava isännöinnin ja asukkaiden välillä

Domus Portaali avaa uuden viestintä- ja tietokanavan isännöitsijätoimiston ja asukkaisen välille. Järjestelmän tavoitteena on parantaa vuorovaikutusta, lisätä avoimuutta ja mahdollistaa entistä paremmin osakkaiden osallistumisen taloyhtiön asioita koskevaan päätöksentekoon. Domus Portaalissa sisällöntuotanto on automatisoitu, jotta asiasisältö pysy aina ajantasaisena tarjoten käyttäjille tuoretta tietoa asumiseen, omistamiseen sekä hallitustyöskentelyyn.

Domus Portaali helpottaa jokapäiväistä työskentelyä ja viestintää. Portaalin integroidut osat tekevät työskentelystä sujuvaa ja visualisoivat tiedon, jotta sitä on helppo käsitellä. Portaalin käyttö on vaivatonta, sillä tietoja ei tarvitse erikseen siirtää eri alustoille vaan ne ovat aina saatavilla.

Domus Portaalin avulla isännöitsijätoimisto voi tarjota taloyhtiöiden asukkaille paremman asiakaskokemuksen ja samalla vahvistaa omaa kilpailukykyä. Domus Portaalissa on kaksi näkymää, josta toinen on isännöitsijätoimiston keskitetty näkymä asiakastietoihin ja jonka avulla suoritetaan monikanavaista viestintää. Huoneistotieto.fi -näkymä on tarkoitettu asukkaille, jonka kautta näkyy henkilökohtainen sisältö.

 

ISÄNNÖITSIJÄ

Paranna asiakaskokemusta tekemällä tieto näkyväksi ja viestintä sujuvaksi.

ASUKAS

Yhteystietojen päivittäminen ja maksutilanteen tarkastaminen käy helposti ja nopeasti.

HALLITUS

Portaalissa yhtiön asiakirjat, ostolaskutiedot ja kirjanpidon raportit ovat aina käden ulottuvilla.