Läpinäkyvyyttä ja ajantasaista tietoa taloyhtiön hallitukselle

Taloyhtiöiden yhtiökokouksissa tehdään joka vuosi miljardien eurojen arvoisia päätöksiä. Huoneistotieto.fi mahdollistaa entistä avoimemman ja läpinäkyvämmän tavan johtaa taloyhtiötä. 

Aktiivisesti toimiva hallitus haluaa seurata mitä taloyhtiössä tapahtuu ja saada ajantasaista tietoa taloyhtiön taloudesta ja kiinteistönhuollosta. Huoneistotieto.fi-palvelussa hallitus voi tarkastella taloyhtiön ostolaskuja ja kirjanpidon raportteja, pankkitilien saldoja, pöytäkirjoja sekä sopimuksia ja muita palveluun tallennettuja asiakirjoja, jolloin esimerkiksi kokouksiin valmistautuminen on helppoa. Myös taloyhtiön korjaushistoria ja energiankulutustiedot voivat olla palvelussa näkyvillä.

Monipuoliset palvelut osakkaille

Huoneistotieto.fi-palvelussa asukas voi hallinnoida omia tietojaan, seurata vastikemaksujaan ja olla yhteydessä suoraan isännöitsijätoimistoon. Taloyhtiön sivulta löytyvät taloyhtiön asiakirjat, henkilöstön yhteystiedot ja taloyhtiön digitaalinen ilmoitustaulu. Sivulle on saatavissa myös mm. Kiinteistömedian ja Isännöintiliiton tuottamia ajantasaisia asumiseen ja omistamiseen liittyviä sisältöpalveluja.

Asuntosijoittajille huoneistotieto.fi tarjoaa yhdellä kirjautumisella näkymät kaikkiin omistamiinsa huoneistoihin, joiden hallintoa hoidetaan isännöintiyrityksissä Domus-isännöintijärjestelmällä. Selainpohjaisen palvelun lisäksi huoneistotieto.fi on käytettävissä myös mobiilisovelluksena.

Katso huoneistotieto.fi:n esittelyvideo:

Kiinnostuitko? Kysy meiltä lisää!

Ota yhteyttä