SÄHKÖINEN VIESTINTÄ JA INTERNETJULKAISU

Vuorovaikutteista asukasviestintää ja automaattista sisällöntuotantoa.

VUOROVAIKUTTEISTA ASUKASVIESTINTÄÄ JA AUTOMAATTISTA SISÄLLÖNTUOTANTOA

 

Domuksen sähköisen viestinnän työkalut on räätälöity vastaamaan erilaisia isännöintialan viestintätarpeita. Domuksella tuotetuista kirjanpidon raporteista muodostuu automaattisesti graafisia esityksiä taloyhtiökohtaisille sivuille. Kirjanpidon raportit löytyvät sivuilta omista kansioistaan, joihin avautuu näkymä hallituksen sekä tilintarkastajien tunnuksilla. Ostolaskut ovat selattavissa taloyhtiökohtaisilla sivuilla, mikäli toimisto hyödyntää Domuksen sähköistä taloushallintoa. Myös taloyhtiön energiankulutustiedot saadaan haluttaessa näkymään graafisina esityksinä. 

Huoneistotieto.fi on uusi viestintä- ja tietokanava isännöinnin ja asukkaiden välillä

Domus-portaali avaa uuden viestintä- ja tietokanavan isännöitsijätoimiston ja asukkaiden välille. Järjestelmän tavoitteena on parantaa vuorovaikutusta, lisätä avoimuutta ja mahdollistaa entistä paremmin osakkaiden osallistumisen taloyhtiön asioita koskevaan päätöksentekoon. Domus-portaalissa sisällöntuotanto on automatisoitu, jotta asiasisältö pysyy aina ajantasaisena tarjoten käyttäjille tuoretta tietoa asumiseen, omistamiseen sekä hallitustyöskentelyyn. Domus-portaali helpottaa jokapäiväistä työskentelyä ja viestintää. Portaalin integroidut osat tekevät työskentelystä sujuvaa ja visualisoivat tiedon, jotta sitä on helppo käsitellä. Portaalin käyttö on vaivatonta, sillä tietoja ei tarvitse erikseen siirtää eri alustoille vaan ne ovat aina saatavilla. Domus-portaalin avulla isännöitsijätoimisto voi tarjota taloyhtiöiden asukkaille paremman asiakaskokemuksen ja samalla vahvistaa omaa kilpailukykyään.

Tieto näkyväksi

Yhteystietojen päivittäminen ja maksutilanteen tarkastaminen käy helposti ja nopeasti. Huoneistotieto.fi -sovellukseen on koottu olennainen tieto asumiseen ja omistamiseen liittyen helposti ymmärrettävässä ja jäsennellyssä muodossa.

Käytettävissä eri laitteilla

Voit kirjautua Huoneistotieto.fi -palveluun selaimella työasemalla tai mobiiililaitteilla. Tai voit ladata applikaation iOS/Apple- tai Android -puhelimiin.

Viestit ja ilmoitustaulu

Huoneistotieto.fi -palvelussa näkyy kaikki vastaanotetut viestit ja tiedotteet. Isännöitsijätoimistolla on käytettävissä erilaisia viestintämuotoja asukasviestintään kuten sähköposti, tekstiviestit, push-viestit, järjestelmäviestit sekä kirjeviestit. Viestit voidaan lähettää suodaan Domus-portaalista hyödyntäen Domuksen rekistereitä. Viestien lähetys on helppoa ja nopeaa. Erilaiset viestintämuodot mahdollistavat hyvän huomioarvon.

Yhteystiedot aina ajan tasalla

Huoneistotieto.fi -portaalin käyttäjä voi ilmoittaa muuttuneet puhelinnumerot, sähköpostiosoitteet yms. portaalin kautta, jolloin tiedot pysyvät ajan tasalla ja viestinnästä saadaan sujuvaa.

 

Tutustu palveluun: